Huur- en woonrecht

Wij kunnen natuurlijk uw conflicten op het gebied van het huurrecht oplossen. Beter is het om conflicten te vermijden. U kunt bij ons terecht om een huurcontract te laten opstellen of een aangeboden contract te laten beoordelen. Zowel bij woonruimte als bij bedrijfsruimte. Verhuurders krijgen te maken met huurachterstanden of een vertrekkende huurder die de woning niet naar behoren achterlaat. Een verhuurder kan de verhuurde ruimte zelf dringend nodig hebben voor eigen gebruik. Huurders lopen soms aan tegen lekkageklachten, vocht in huis of andere gebreken, en tegen te hoge huurprijzen.

Voor al deze kwesties kunt u bij ons terecht. Ons kantoor heeft een jarenlange ervaring en deskundigheid op dit rechtsgebied opgebouwd. mr T. Scholtus is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en gespecialiseerd op dit terrein. Ook de andere advocaten behandelen huurrechtzaken.

Bedenkt u dat vroegtijdige inschakeling van een advocaat te adviseren is, zodat van begin af aan de juiste weg kan worden gekozen om een probleem aan te pakken. Dat geldt zeker als u bent gedagvaard om bij de rechter te verschijnen. Dan direct contact met ons opnemen! Als u wacht tot na de eerste zittingsdag kan het te laat zijn!