Kantoorinformatie

Vanuit de overtuiging dat het recht voor iedereen toegankelijk moet zijn, heeft Bazar@Laan Advocaten al vanaf 1978 een grote expertise opgebouwd. Wij combineren hierbij het menselijke aan het commerciële. De advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd op een veelvoud aan rechtsgebieden en beschikken over een ruime ervaring. Voor ons is oplossingsgericht werken het uitgangspunt, of dat nu via advies, onderhandelen of procederen is.

Onze cliënten zijn particulieren of ondernemers. Particulieren kunnen bij ons terecht zowel op betalende basis als middels gefinancierde rechtsbijstand. Wij werken daartoe op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Voor betalende cliënten hanteren wij een redelijk honorarium, waarbij de draagkracht van de cliënt en de bewerkelijkheid van de zaak, mede bepalend zijn. Voor cliënten die dat wensen, kan een vaste prijsafspraak gemaakt worden.

Wij voldoen aan de Verordening vakbekwaamheid door o.a. het volgen van cursussen, zodat onze kennis up-to-date blijft. U kunt bij ons terecht op de rechtsgebieden: strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, personen & familierecht, jeugdrecht , letselschaderecht, algemeen verbintenissenrecht en alle zaken op het gebied van sociaal zekerheidsrecht.